Här kommer receptet på mina indiska naanbröd som blev så fantastiskt goda som du har till din goda indiska kycklinggryta, receptet på den finner du HÄR.

Naanbröd:

  • 1 , 75 dl kokosmjöl (Jag använder Risentas)
  • 2 msk fiberhusk
  • 1/2 tsk lökpulver
  • 1 tsk bikarbonat
  • 1 tsk salt
  • 75 ml kokosolja
  • 4,5 dl hett(!) vatten
  • Kokosolja att steka i

Vitlökssmör:

  • 100 g smör
  • 4 vitlöksklyftor
  • 1 tsk flingsalt

1) Blanda alla de torra ingredienserna i en bunke. Tillsätt det varma vattnet och blanda runt.

2) Ta fram en stekpanna med “non-stick” så att de inte bränns fast. Annars häll i lite kokosolja såhär det lätt att steka bröden.

3) Sätt på ugnen på 70 grader. Så att medans du steker resterande bröd kan du låta de färdigstekta bröden ligga o värma sig i ugnen så de håller sig i bra skick. Dom kommer jäsa lite när du steker dom i stekpannan. Så ska dom va. Lägg in resterande bröd i ugnen tills ni ska äta.

4) Smält smöret och pressa i vitlöksklyftorna. Blanda runt.

5) Stäng av ugnen och lägg fram bröden tillsammans med kycklinggrytan. Smaklig måltid!!